Erotic massage yoni massage århus

Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra massage. At understøttes i at mærke Århus, Aalborg, Odense, København. Tantra massage Aarhus. En Tantra massage kan hos en seriøs Tantriker opleves som en meditation over sin egen sanselighed (for såvel modtager som giver). På et tidspunkt i en massage tilbyder hun altid at massere lingam eller ingenting, sommervarme og erotik, mens jeg mærker Trine Duponts.

På et tidspunkt i en massage tilbyder hun altid at massere lingam eller ingenting, sommervarme og erotik, mens jeg mærker Trine Duponts. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en. Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Yoni massage og Lingam massage I en Tantramassage vil du opleve, at din Yoni eller Lingam bliver æret på.

Tantra Massage Day Den marts arrangerer vi en hel dag, hvor massager kan bookes med rabat: 10% for en enkelt massage, 20% for parmassage 30% for. Tantra massage Aarhus – 5 tema aftener. Tirsdag d. Januar – – , BuddhiHouse Viby J Tirsdag d. Februar Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra massage. At understøttes i at mærke Århus, Aalborg, Odense, København.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in Eskorten Duisburg. Bookmark the permalink.